MODERNE WERKPLEK

ONTDEK ONZE

MODERNE WERKPLEK

Ontdek hoe je veilig en efficiënt online kunt werken met de moderne werkplekoplossing van Scheffer Solutions. Wij bieden je alles wat je nodig hebt om productiviteit te verhogen en werkplezier te optimaliseren.

GEEN ZORGEN!

JE KUNT OP ONS REKENEN

Proactief beheer

We voorkomen problemen voordat je merkt dat ze er zijn

Veiligheid voorop

Zorgeloos online dankzij onze passie voor digitale veiligheid

Ondersteuning

Deskundig, persoonlijk, begrijpelijk en betrokken.

4002785

24/7 TOT JE DIENST:

DE MEEST BETROUWBARE ICT'ER

De meest betrouwbare ICT-expert staat voor je klaar! Onze ‘Virtual Engineer’ werkt 24/7, het hele jaar door. Altijd beschikbaar, nooit ziek, gaat niet op vakantie en houdt zelfs tijdens de feestdagen controle over jouw ICT-omgeving.

Onze Virtual Engineer zorgt voor een veilige en stabiele ICT-omgeving door continu te monitoren en in te grijpen waar nodig.

BENIEUWD NAAR DE OPTIES?

ZO GAAN WE VAN START!

Onze moderne werkplekken delen grotendeels dezelfde basis, maar we begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom passen we altijd maatwerk toe, zodat je een ICT-oplossing krijgt die perfect aansluit op de behoeften van jouw bedrijf.

We zullen dan ook van start gaan met een kennismaking waar we het uitgebreid gaan hebben over wat jullie wensen zijn en hoe een ideale ICT-omgeving er voor jullie uit ziet.

KENNISMAKEN

Samen bespreken we jullie wensen en verwachtingen om een nauwkeurig beeld te krijgen van hoe jullie ideale ICT-omgeving eruit ziet.

1

DIGITAAL VOORSTEL

We stellen een advies met bijbehorende digitale offerte op om een duidelijk beeld te creëren van hoe we je bedrijf naar het volgende niveau gaan brengen.

2

ONBOARDING

Welkom aan boord! Na goedkeuring van ons voorstel gaan we, met een duidelijke planning, aan de slag. Hierbij zorgen we voor persoonlijke begeleiding.

3

NEEM CONTACT MET ONS OP

WE REAGEREN BINNEN 24 UUR!

SERVICEDESK

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 op
085-1092100

ONDERSTEUNING OP AFSTAND

Download de ondersteuningssoftware door op één van de onderstaande knoppen te klikken.