...

MODERNE WERKPLEK

ONTDEK ONZE

MODERNE WERKPLEK

Ontdek hoe je veilig en efficiënt online kunt werken met de moderne werkplekoplossing van Scheffer Solutions. Wij bieden je alles wat je nodig hebt om productiviteit te verhogen en werkplezier te optimaliseren.

systeembeheer

GEEN ZORGEN!

JE KUNT OP ONS REKENEN

Proactief beheer

We voorkomen problemen voordat je merkt dat ze er zijn

Veiligheid voorop

Zorgeloos online dankzij onze passie voor digitale veiligheid

Ondersteuning

Deskundig, persoonlijk, begrijpelijk en betrokken.

4002785

24/7 TOT JE DIENST:

DE MEEST BETROUWBARE ICT'ER

De meest betrouwbare ICT-expert staat voor je klaar! Onze ‘Virtual Engineer’ werkt 24/7, het hele jaar door. Altijd beschikbaar, nooit ziek, gaat niet op vakantie en houdt zelfs tijdens de feestdagen controle over jouw ICT-omgeving.

Onze Virtual Engineer zorgt voor een veilige en stabiele ICT-omgeving door continu te monitoren en in te grijpen waar nodig.

BENIEUWD NAAR DE OPTIES?

ZO GAAN WE VAN START!

Onze moderne werkplekken delen grotendeels dezelfde basis, maar we begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom passen we altijd maatwerk toe, zodat je een ICT-oplossing krijgt die perfect aansluit op de behoeften van jouw bedrijf.

We zullen dan ook van start gaan met een kennismaking waar we het uitgebreid gaan hebben over wat jullie wensen zijn en hoe een ideale ICT-omgeving er voor jullie uit ziet.

KENNISMAKEN

Samen bespreken we jullie wensen en verwachtingen om een nauwkeurig beeld te krijgen van hoe jullie ideale ICT-omgeving eruit ziet.

1

DIGITAAL VOORSTEL

We stellen een advies met bijbehorende digitale offerte op om een duidelijk beeld te creëren van hoe we je bedrijf naar het volgende niveau gaan brengen.

2

ONBOARDING

Welkom aan boord! Na goedkeuring van ons voorstel gaan we, met een duidelijke planning, aan de slag. Hierbij zorgen we voor persoonlijke begeleiding.

3

NEEM CONTACT MET ONS OP

WE REAGEREN BINNEN 24 UUR!

SYSTEEMBEHEERSKOSTEN BEREKENEN

Als je deze calculator invult ontvang je direct de geschatte maandelijkse kosten voor het uitbesteden van systeembeheer aan Scheffer Solutions.

VoIP-telefonie is niet altijd afhankelijk van het aantal gebruikers, bijvoorbeeld als niet iedereen belt of als er slechts 1 telefoon op kantoor aanwezig is. In dergelijke gevallen kun je het best contact met ons opnemen via 085-1092100, zodat we de kosten voor een maatwerkpakket kunnen toesturen.
Compleet: 1 telefoonnummer inbegrepen, alle telefoniemodules inbegrepen, onbeperkt bellen, koppelen met 3 toestellen
Basis: 1 telefoonnummer inbegrepen, koppelen met 1 toestel Maatwerk: Buiten de standaardpakketten om is er veel maatwerk mogelijk. Zo kunnen we buitenlandse en servicetelefoonnummers koppelen, is het mogelijk om Microsoft Teams te koppelen aan de telefonie-omgeving én kunnen we een pakket naar jullie wensen bouwen voor de meest interessante prijs.
We adviseren om minimaal het antiviruspakket te selecteren voor de beveiliging van werkplekken.
Met e-mailbeveiliging worden uw e-mailboxen nóg beter beschermd door geavanceerdere phishing herkenning.
Het grootste zwaktepunt in cyberbeveiliging is de gebruiker zelf. Hierom adviseren we om voor alle gebruikers het awareness (bewustwordings) programma met phishing simulaties in te schakelen om ze te kunnen trainen zodat ze dreigingen kunnen herkennen.
Een back-up oplossing is belangrijk omdat data daarmee hersteld kan worden als dit (om wat voor reden dan ook) verloren is gegaan. Indien jullie Microsoft 365 licenties gebruiken is de Microsoft 365 back-up de goedkoopste en beste oplossing. Back-ups maken van de computers is een alternatieve oplossing, welke wat prijziger is.
Basis: Wachtwoord resets, monitoring en respons, maandelijkse back-up controle. Compleet: Alles van Basis, onbeperkt ondersteuning op afstand en locatie (indien nodig) en wekelijkse back-up controle

SERVICEDESK

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 op
085-1092100

ONDERSTEUNING OP AFSTAND

Download de ondersteuningssoftware door op één van de onderstaande knoppen te klikken.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.