Security

Security vraagt om een professionele
en daadkrachtige aanpak.

(Cyber)security is een zeer belangrijk onderwerp, onafhankelijk van de omvang en branche van uw onderneming. Samen kijken we naar de potentiële gevaren, gevolgen en naar hoe we de risico’s kunnen beperken.

Onze (pro)actieve aanpak

Hardware

De fysieke toegankelijkheid van gevoelige hardware moet goed beveiligd zijn. Ook pakken we de beveiliging van uw netwerk aan door geschikte hardware (zoals een firewall) toe te passen.

Software

Middels geavanceerde software voeren we actieve anti-malware processen uit. Op deze manier beschermen we u werkplekken, mobiele apparaten, cloudomgeving én servers.

Menselijke factor

Menselijke fouten dragen voor 90% bij aan alle cyberaanvallen. Door te trainen, simulaties uit te voeren, gebruikers te activeren en statistieken in te zien maken we gebruikers bewust.

Herstel

Door vooraf na te denken over het herstel van uw werkomgeving kunt uw organisatie snel weer verder met bedrijfsprocessen bij een eventuele hack, brand of andere 'ramp'.

De menselijke factor is de grootste oorzaak van cyberaanvallen

Het is een feit waar weinig organisaties aan toe durven te geven, maar het is een feit.
Volgens onderzoek zijn menselijke fouten een factor die bijdraagt aan 90% van cyberaanvallen.
Dit is dan ook een factor waar we actief op inzetten om het bewustzijn binnen uw organisatie te vergroten.
Dit doen we, afhankelijk van uw organisatie en uw wensen, op de volgende manieren.
Samen gaan we voor een effectieve 'human firewall'.

Training

Bewustzijn vergroten doen we door trainingen te geven aan uw personeel. Dit doen we door presentaties te houden (fysiek en/of digitaal) en middels 'microlearnings', korte kennisitems die we periodiek per e-mail toesturen.

Simulatie

Om te kijken hoe uw personeel reageert op potentieel gevaarlijke/verdachte e-mails zetten we simulaties in die gebaseerd zijn op de praktijk.
Dit zijn realistische e-mails welke niet schadelijk zijn om men bewust te maken van de risico's.

Activering

Cybersecurity is een onderwerp wat dagelijks de aandacht van uw medewerkers moet hebben. Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk om ze te activeren zodat ze op elk moment alert zijn op dreigingen en hier direct op kunnen acteren.

Statistieken

Met behulp van statistieken krijgen we inzicht in de zwakke plekken van uw organisatie en monitoren we uw bewustzijnsscore. Met de diepgaande analyse kunnen we kijken hoe we dit kunnen verbeteren.

De kracht van onze back-ups

Back-ups zijn voor de meeste organisaties toonaangevend.
Gegevensverlies gebeurt sneller dan u denkt. Bijvoorbeeld door een collega die per ongeluk een belangrijk bestand weggooit, of kwaadaardige software die data vergrendeld.
Middels professionele software maken wij zeer regelmatig één-op-één kopieën van uw data, apparaten (werkplekken, servers) én cloudomgeving welke we opslaan in een beveiligd datacenter in Europa. Zo kunnen we in korte tijd uw omgeving herstellen wanneer dit nodig is, en kunt u gewoon verder met uw werkzaamheden.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Logo 2 png
Social Media
Copyright © 2022 - Scheffer Solutions