...

BACKUP

4002785

ZORGELOOS DIGITAAL WERKEN

MET ONZE BACKUP OPLOSSINGEN

Gegevensverlies heeft op de meeste bedrijven een enorme impact. Bedrijfsprocessen komen stil te liggen en herstel  duurt, als dit überhaupt al mogelijk is, erg lang.

Onze geavanceerde backup oplossingen zijn gebouwd om ervoor te zorgen dat bestanden altijd beschikbaar en snel te herstellen zijn.

Of het nu gaat om per ongeluk verwijderde bestanden, een virus dat al je bestanden gijzelt of een kwaadwillende die bewust bestanden wist – geen zorgen. Wij herstellen alles, zodat je snel weer aan de slag kunt!

ONZE GOUDEN BACKUP STANDAARD

BETROUWBAAR, ZORGVULDIG EN VEILIG

3

Verschillende kopieën van de data

2

Verschillende mediums voor backup opslag

1

Kopie op een andere locatie dan kantoor

1

Kopie welke offline OF onwijzigbaar is

0

Fouten bij het testen van backup en herstel

ZO DOEN WE HET

Backupstrategieën zijn maatwerk, maar toch delen ze dezelfde basis.
Al onze backup oplossingen voldoen aan het volgende:

systeembeheer

BENIEUWD NAAR DE OPTIES?

ZO GAAN WE VAN START!

De basis van onze backup oplossingen zijn hetzelfde, maar een backupstrategie vereist maatwerk. Dit omdat elk bedrijf andere data heeft en de verwachtingen vaak anders zijn.

In een kennismakingsgesprek legt onze backup expert graag tot in de details uit hoe onze oplossingen werken en hoe we deze in kunnen gaan zetten in jouw bedrijf. Er wordt gekeken naar welke data voor jullie belangrijk is en hoe we een backup oplossing het beste voor jullie kunnen gaan inrichten.

KENNISMAKEN

Samen bespreken we jullie wensen en verwachtingen om een nauwkeurig beeld te krijgen van hoe jullie ideale backup oplossing eruit ziet.

1

DIGITAAL VOORSTEL

We stellen een advies met bijbehorende digitale offerte op om een duidelijk beeld te creëren van hoe we je bedrijf naar het volgende niveau gaan brengen.

2

ONBOARDING

Welkom aan boord! Na goedkeuring van ons voorstel gaan we, met een duidelijke planning, aan de slag. Hierbij zorgen we voor persoonlijke begeleiding.

3

NEEM CONTACT MET ONS OP

WE REAGEREN BINNEN 24 UUR

SYSTEEMBEHEERSKOSTEN BEREKENEN

Als je deze calculator invult ontvang je direct de geschatte maandelijkse kosten voor het uitbesteden van systeembeheer aan Scheffer Solutions.

VoIP-telefonie is niet altijd afhankelijk van het aantal gebruikers, bijvoorbeeld als niet iedereen belt of als er slechts 1 telefoon op kantoor aanwezig is. In dergelijke gevallen kun je het best contact met ons opnemen via 085-1092100, zodat we de kosten voor een maatwerkpakket kunnen toesturen.
Compleet: 1 telefoonnummer inbegrepen, alle telefoniemodules inbegrepen, onbeperkt bellen, koppelen met 3 toestellen
Basis: 1 telefoonnummer inbegrepen, koppelen met 1 toestel Maatwerk: Buiten de standaardpakketten om is er veel maatwerk mogelijk. Zo kunnen we buitenlandse en servicetelefoonnummers koppelen, is het mogelijk om Microsoft Teams te koppelen aan de telefonie-omgeving én kunnen we een pakket naar jullie wensen bouwen voor de meest interessante prijs.
We adviseren om minimaal het antiviruspakket te selecteren voor de beveiliging van werkplekken.
Met e-mailbeveiliging worden uw e-mailboxen nóg beter beschermd door geavanceerdere phishing herkenning.
Het grootste zwaktepunt in cyberbeveiliging is de gebruiker zelf. Hierom adviseren we om voor alle gebruikers het awareness (bewustwordings) programma met phishing simulaties in te schakelen om ze te kunnen trainen zodat ze dreigingen kunnen herkennen.
Een back-up oplossing is belangrijk omdat data daarmee hersteld kan worden als dit (om wat voor reden dan ook) verloren is gegaan. Indien jullie Microsoft 365 licenties gebruiken is de Microsoft 365 back-up de goedkoopste en beste oplossing. Back-ups maken van de computers is een alternatieve oplossing, welke wat prijziger is.
Basis: Wachtwoord resets, monitoring en respons, maandelijkse back-up controle. Compleet: Alles van Basis, onbeperkt ondersteuning op afstand en locatie (indien nodig) en wekelijkse back-up controle

SERVICEDESK

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 op
085-1092100

ONDERSTEUNING OP AFSTAND

Download de ondersteuningssoftware door op één van de onderstaande knoppen te klikken.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.