BACKUP

4002785

ZORGELOOS DIGITAAL WERKEN

MET ONZE BACKUP OPLOSSINGEN

Gegevensverlies heeft op de meeste bedrijven een enorme impact. Bedrijfsprocessen komen stil te liggen en herstel  duurt, als dit überhaupt al mogelijk is, erg lang.

Onze geavanceerde backup oplossingen zijn gebouwd om ervoor te zorgen dat bestanden altijd beschikbaar en snel te herstellen zijn.

Of het nu gaat om per ongeluk verwijderde bestanden, een virus dat al je bestanden gijzelt of een kwaadwillende die bewust bestanden wist – geen zorgen. Wij herstellen alles, zodat je snel weer aan de slag kunt!

ONZE GOUDEN BACKUP STANDAARD

BETROUWBAAR, ZORGVULDIG EN VEILIG

3

Verschillende kopieën van de data

2

Verschillende mediums voor backup opslag

1

Kopie op een andere locatie dan kantoor

1

Kopie welke offline OF onwijzigbaar is

0

Fouten bij het testen van backup en herstel

ZO DOEN WE HET

Backupstrategieën zijn maatwerk, maar toch delen ze dezelfde basis.
Al onze backup oplossingen voldoen aan het volgende:

BENIEUWD NAAR DE OPTIES?

ZO GAAN WE VAN START!

De basis van onze backup oplossingen zijn hetzelfde, maar een backupstrategie vereist maatwerk. Dit omdat elk bedrijf andere data heeft en de verwachtingen vaak anders zijn.

In een kennismakingsgesprek legt onze backup expert graag tot in de details uit hoe onze oplossingen werken en hoe we deze in kunnen gaan zetten in jouw bedrijf. Er wordt gekeken naar welke data voor jullie belangrijk is en hoe we een backup oplossing het beste voor jullie kunnen gaan inrichten.

KENNISMAKEN

Samen bespreken we jullie wensen en verwachtingen om een nauwkeurig beeld te krijgen van hoe jullie ideale backup oplossing eruit ziet.

1

DIGITAAL VOORSTEL

We stellen een advies met bijbehorende digitale offerte op om een duidelijk beeld te creëren van hoe we je bedrijf naar het volgende niveau gaan brengen.

2

ONBOARDING

Welkom aan boord! Na goedkeuring van ons voorstel gaan we, met een duidelijke planning, aan de slag. Hierbij zorgen we voor persoonlijke begeleiding.

3

NEEM CONTACT MET ONS OP

WE REAGEREN BINNEN 24 UUR

SERVICEDESK

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 op
085-1092100

ONDERSTEUNING OP AFSTAND

Download de ondersteuningssoftware door op één van de onderstaande knoppen te klikken.