...

OVER ONS

MANAGED SERVICE PROVIDER

VOOR GEPASSIONEERDE MKB'ERS

Als Managed Service Provider (MSP) levert Scheffer Solutions een fullservice dienstverlening. In ons geval omvat dit volledig onderhoud, beheer en support op ICT-omgevingen van gepassioneerde MKB’ers, veelal in Gelderland.

Dankzij onze diepgaande expertise in essentiële ICT-gebieden in diverse sectoren, zijn wij de perfecte MSP voor uw bedrijf.

systeembeheer

ONZE KLANTEN

OVER ONS

Na een langdurige zoektocht naar een betrouwbare ICT-partner die proactief meedenkt, heeft Scheffer Solutions B.V. hun beloften op het gebied van continuïteit, betrouwbaarheid en informatiebeveiliging ruimschoots waargemaakt.

Ryan Helmer

Helmer Finance B.V.

Slimme vent die flexibel is en goed werk levert. We doen met veel plezier zaken met Renzo!

Chris van Lieburg

Site IT B.V.

Scheffer Solutions heeft mij uitstekend geholpen met diverse ICT-vraagstukken voor mijn administratiekantoor. Ze denken actief mee bij technische uitdagingen en de persoonlijke benadering is buitengewoon prettig!

Gerrit Brummel

Administratiekantoor Brummel

NEEM CONTACT MET ONS OP

WE REAGEREN BINNEN 24 UUR!

SYSTEEMBEHEERSKOSTEN BEREKENEN

Als je deze calculator invult ontvang je direct de geschatte maandelijkse kosten voor het uitbesteden van systeembeheer aan Scheffer Solutions.

VoIP-telefonie is niet altijd afhankelijk van het aantal gebruikers, bijvoorbeeld als niet iedereen belt of als er slechts 1 telefoon op kantoor aanwezig is. In dergelijke gevallen kun je het best contact met ons opnemen via 085-1092100, zodat we de kosten voor een maatwerkpakket kunnen toesturen.
Compleet: 1 telefoonnummer inbegrepen, alle telefoniemodules inbegrepen, onbeperkt bellen, koppelen met 3 toestellen
Basis: 1 telefoonnummer inbegrepen, koppelen met 1 toestel Maatwerk: Buiten de standaardpakketten om is er veel maatwerk mogelijk. Zo kunnen we buitenlandse en servicetelefoonnummers koppelen, is het mogelijk om Microsoft Teams te koppelen aan de telefonie-omgeving én kunnen we een pakket naar jullie wensen bouwen voor de meest interessante prijs.
We adviseren om minimaal het antiviruspakket te selecteren voor de beveiliging van werkplekken.
Met e-mailbeveiliging worden uw e-mailboxen nóg beter beschermd door geavanceerdere phishing herkenning.
Het grootste zwaktepunt in cyberbeveiliging is de gebruiker zelf. Hierom adviseren we om voor alle gebruikers het awareness (bewustwordings) programma met phishing simulaties in te schakelen om ze te kunnen trainen zodat ze dreigingen kunnen herkennen.
Een back-up oplossing is belangrijk omdat data daarmee hersteld kan worden als dit (om wat voor reden dan ook) verloren is gegaan. Indien jullie Microsoft 365 licenties gebruiken is de Microsoft 365 back-up de goedkoopste en beste oplossing. Back-ups maken van de computers is een alternatieve oplossing, welke wat prijziger is.
Basis: Wachtwoord resets, monitoring en respons, maandelijkse back-up controle. Compleet: Alles van Basis, onbeperkt ondersteuning op afstand en locatie (indien nodig) en wekelijkse back-up controle

SERVICEDESK

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 op
085-1092100

ONDERSTEUNING OP AFSTAND

Download de ondersteuningssoftware door op één van de onderstaande knoppen te klikken.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.