...

CYBERBEVEILIGING

pexels-fauxels-3183202

VEILIGHEID BOVEN ALLES

JOUW ONLINE VEILIGHEID, ONZE ZORG

Cyberbeveiliging is relevanter dan ooit. Dreigingen nemen toe, steeds meer bedrijven worden getroffen en de schade wordt alsmaar groter.

Dankzij onze passie voor digitale veiligheid kun jij met een gerust hart online zijn. Samen met onze partners zetten wij alles op alles om jou te beschermen, zodat jij je zonder zorgen kunt richten op je werk.

Risicoanalyse

Beveiligingsbeleid

Updatebeheer

Phishing simulaties

Awareness programma

Monitoring, detectie en respons

ZO DOEN WE HET

Cyberbeveiliging vereist een professionele en doortastende aanpak. Het is van cruciaal belang, ongeacht de omvang en branche van je bedrijf.

Data_security_28

KEIHARDE CIJFERS

OVER CYBERINCIDENTEN

€300.000

Bedraagt de gemiddelde schade van een cyberincident.

60%

Van de MKB’ers die gehackt worden gaan failliet binnen 6 maanden.

1 OP 5

Is de kans dat je bedrijf gehackt wordt. De kans op brand is 1 op 8.000.

80%

Van de cyberincidenten ontstaan door menselijke fouten.

VERGROOT HET BEWUSTZIJN

VOORKOM CYBERINCIDENTEN

Cybercriminelen begrijpen als geen ander de kwetsbaarheid van werknemers in bedrijven en weten precies wanneer toe te slaan. De meeste cyberincidenten en datalekken ontstaan dan ook door menselijke fouten, waar deze criminelen handig gebruik van maken.

Door het digitaal bewustzijn van jezelf en medewerkers te vergroten maak je de kans op cyberincidenten steeds kleiner.

Met ons ‘Security Awareness Programma’ zorgen we ervoor dat iedereen op de hoogte is van de risico’s, phishing kan herkennen en begrijpt hoe cybercriminelen opereren. Zo werken we samen aan het opzetten van een ‘menselijke firewall’.

BENIEUWD NAAR DE OPTIES?

ZO GAAN WE VAN START!

Cyberbeveiliging is een breed concept wat grotendeels dezelfde basis deelt.
Toch is elk bedrijf uniek, en zijn de kwetsbaarheden en risico’s van elk bedrijf anders. We passen daarom altijd maatwerk toe, zodat je een beveiligingsoplossing krijgt die naadloos aansluit op de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

We gaan van start met een kennismaking waar we het uitgebreid gaan hebben over wat jullie wensen zijn en hoe we deze kunnen toepassen.

KENNISMAKEN

Samen bespreken we jullie wensen en verwachtingen om een nauwkeurig beeld te krijgen van hoe jullie ideale ICT-omgeving eruit ziet.

1

DIGITAAL VOORSTEL

We stellen een advies met bijbehorende digitale offerte op om een duidelijk beeld te creëren van hoe we je bedrijf naar het volgende niveau gaan brengen.

2

ONBOARDING

Welkom aan boord! Na goedkeuring van ons voorstel gaan we, met een duidelijke planning, aan de slag. Hierbij zorgen we voor persoonlijke begeleiding.

3

NEEM CONTACT MET ONS OP

WE REAGEREN BINNEN 24 UUR!

SYSTEEMBEHEERSKOSTEN BEREKENEN

Als je deze calculator invult ontvang je direct de geschatte maandelijkse kosten voor het uitbesteden van systeembeheer aan Scheffer Solutions.

VoIP-telefonie is niet altijd afhankelijk van het aantal gebruikers, bijvoorbeeld als niet iedereen belt of als er slechts 1 telefoon op kantoor aanwezig is. In dergelijke gevallen kun je het best contact met ons opnemen via 085-1092100, zodat we de kosten voor een maatwerkpakket kunnen toesturen.
Compleet: 1 telefoonnummer inbegrepen, alle telefoniemodules inbegrepen, onbeperkt bellen, koppelen met 3 toestellen
Basis: 1 telefoonnummer inbegrepen, koppelen met 1 toestel Maatwerk: Buiten de standaardpakketten om is er veel maatwerk mogelijk. Zo kunnen we buitenlandse en servicetelefoonnummers koppelen, is het mogelijk om Microsoft Teams te koppelen aan de telefonie-omgeving én kunnen we een pakket naar jullie wensen bouwen voor de meest interessante prijs.
We adviseren om minimaal het antiviruspakket te selecteren voor de beveiliging van werkplekken.
Met e-mailbeveiliging worden uw e-mailboxen nóg beter beschermd door geavanceerdere phishing herkenning.
Het grootste zwaktepunt in cyberbeveiliging is de gebruiker zelf. Hierom adviseren we om voor alle gebruikers het awareness (bewustwordings) programma met phishing simulaties in te schakelen om ze te kunnen trainen zodat ze dreigingen kunnen herkennen.
Een back-up oplossing is belangrijk omdat data daarmee hersteld kan worden als dit (om wat voor reden dan ook) verloren is gegaan. Indien jullie Microsoft 365 licenties gebruiken is de Microsoft 365 back-up de goedkoopste en beste oplossing. Back-ups maken van de computers is een alternatieve oplossing, welke wat prijziger is.
Basis: Wachtwoord resets, monitoring en respons, maandelijkse back-up controle. Compleet: Alles van Basis, onbeperkt ondersteuning op afstand en locatie (indien nodig) en wekelijkse back-up controle

SERVICEDESK

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 op
085-1092100

ONDERSTEUNING OP AFSTAND

Download de ondersteuningssoftware door op één van de onderstaande knoppen te klikken.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.