...

De Voordelen van een Vast Telefoonnummer voor Je Bedrijf

In de hedendaagse wereld waarin vrijwel iedereen een mobiel nummer bezit, blijven vaste telefoonnummers van essentieel belang voor bedrijven. Het biedt een scala aan voordelen voor zakelijk gebruik zonder dat het afbreuk doet aan je persoonlijke touch.

Betrouwbaarheid en Professionaliteit

Het hebben van een vast telefoonnummer straalt betrouwbaarheid en professionaliteit uit. Mensen nemen vaak sneller de telefoon op wanneer ze gebeld worden door een lokaal vast nummer dan door een onbekend mobiel nummer. Potentiële klanten geven de voorkeur aan bedrijven met een vast nummer, omdat dit vertrouwen wekt en stabiliteit suggereert. Het onderscheid tussen een bedrijf met een vast nummer en een bedrijf dat uitsluitend een mobiel nummer vermeldt, kan doorslaggevend zijn voor potentiële klanten.

Moderne Telefonieoplossingen

In tegenstelling tot de traditionele vaste telefonie zijn er nu modernere oplossingen beschikbaar welke we realiseren met bellen via het internet, ook wel bekend onder de afkorting VoIP (Voice over Internet Protocol). 

We maken gebruik van een telefooncentrale in de cloud waar we (bijvoorbeeld) de vaste lijn rechtstreeks kunnen doorschakelen naar je mobiele telefoon. Het is zelfs mogelijk om je mobiele telefoon of computer te gebruiken als ‘vaste’ telefoon dankzij onze softphone oplossingen. Deze innovaties maken het gebruik van een vast telefoonnummer niet alleen toegankelijker, maar ook nog eens kostenefficiënt.

Onze Moderne Telefonieoplossingen

Bij Scheffer Solutions bieden wij moderne telefonieoplossingen die de belervaring van je bedrijf aanzienlijk verbeteren. Met diverse modules en functies stroomlijnen we processen, optimaliseren we bereikbaarheid en helpen we kosten te besparen.
In het streven naar een succesvolle onderneming is het hebben van een vast telefoonnummer een waardevolle investering. Het biedt niet alleen praktische voordelen, maar versterkt ook de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van je bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij je bedrijf kunnen helpen profiteren van deze moderne communicatiemogelijkheden.

BENIEUWD NAAR DE OPTIES?

ZO GAAN WE VAN START!

Elk bedrijf is anders. Om ICT optimaal te kunnen benutten moet dit dan ook aangepast worden aan jullie bedrijf en processen.

Ben je benieuwd naar wat we voor jullie kunnen betekenen? Plan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in. Eén van onze experts vertelt graag over hoe we ICT kunnen inzetten om jullie bedrijf te laten groeien én wat de investering is.

BENIEUWD NAAR DE OPTIES?

ZO GAAN WE VAN START!

Elk bedrijf is anders. Om ICT optimaal te kunnen benutten moet dit dan ook aangepast worden aan jullie bedrijf en processen.

Ben je benieuwd naar wat we voor jullie kunnen betekenen? Plan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in. Eén van onze experts vertelt graag over hoe we ICT kunnen inzetten om jullie bedrijf te laten groeien én wat de investering is.

Heb je deze blogs al gelezen?

Digitale Werkplek

ICT Tips voor ZZP’ers

Als ZZP’er of freelancer ben je niet alleen de baas over je eigen bedrijf, maar ook over alle cruciale aspecten ervan. Terwijl velen denken aan boekhouding en verzekeringen, wordt ICT vaak over het hoofd gezien.

Of je nu volledig wordt uitgerust door een opdrachtgever of zelf de touwtjes in handen hebt, met deze tips til je als ZZP’er jouw ICT-voorzieningen naar een hoger niveau!

LEES MEER »

SYSTEEMBEHEERSKOSTEN BEREKENEN

Als je deze calculator invult ontvang je direct de geschatte maandelijkse kosten voor het uitbesteden van systeembeheer aan Scheffer Solutions.

VoIP-telefonie is niet altijd afhankelijk van het aantal gebruikers, bijvoorbeeld als niet iedereen belt of als er slechts 1 telefoon op kantoor aanwezig is. In dergelijke gevallen kun je het best contact met ons opnemen via 085-1092100, zodat we de kosten voor een maatwerkpakket kunnen toesturen.
Compleet: 1 telefoonnummer inbegrepen, alle telefoniemodules inbegrepen, onbeperkt bellen, koppelen met 3 toestellen
Basis: 1 telefoonnummer inbegrepen, koppelen met 1 toestel Maatwerk: Buiten de standaardpakketten om is er veel maatwerk mogelijk. Zo kunnen we buitenlandse en servicetelefoonnummers koppelen, is het mogelijk om Microsoft Teams te koppelen aan de telefonie-omgeving én kunnen we een pakket naar jullie wensen bouwen voor de meest interessante prijs.
We adviseren om minimaal het antiviruspakket te selecteren voor de beveiliging van werkplekken.
Met e-mailbeveiliging worden uw e-mailboxen nóg beter beschermd door geavanceerdere phishing herkenning.
Het grootste zwaktepunt in cyberbeveiliging is de gebruiker zelf. Hierom adviseren we om voor alle gebruikers het awareness (bewustwordings) programma met phishing simulaties in te schakelen om ze te kunnen trainen zodat ze dreigingen kunnen herkennen.
Een back-up oplossing is belangrijk omdat data daarmee hersteld kan worden als dit (om wat voor reden dan ook) verloren is gegaan. Indien jullie Microsoft 365 licenties gebruiken is de Microsoft 365 back-up de goedkoopste en beste oplossing. Back-ups maken van de computers is een alternatieve oplossing, welke wat prijziger is.
Basis: Wachtwoord resets, monitoring en respons, maandelijkse back-up controle. Compleet: Alles van Basis, onbeperkt ondersteuning op afstand en locatie (indien nodig) en wekelijkse back-up controle

SERVICEDESK

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 op
085-1092100

ONDERSTEUNING OP AFSTAND

Download de ondersteuningssoftware door op één van de onderstaande knoppen te klikken.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.